Jajka faszerowane pastą ziołową

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4
  • śmietana

  • majonez

  • papryka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy przekrawamy na pół i wyjmujemy ostrożnie żółtka. Mieszamy je ze śmietaną i majonezem oraz posiekanymi: natką pietruszki, koperkiem, pół łyżeczki papryki słodkiej. Małą łyżeczką przekładamy pastę na białka jajek. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat