Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6-7 szt
ogórki kiszone 2 szt
majonez 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku
cebula 1 szt
makrela 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z makreli

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Rybę wyjąć z puszki, osączyć z oleju, włożyć do miski, rozgnieść widelcem razem z żółtkami. Cebulę i ogórki drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć z majonezem, przyprawić do smaku solą i pierzem, wymieszać. Pastą napełnić białka, ozdobić według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 03.10.2012 05:56
Pyszne
zdeba 04.09.2012 19:49
pyszna przekąska
Goya 19.08.2012 11:22
super
Justyna23
Justyna23 04.08.2012 21:13
ekstra pomysł
edyta44 02.08.2012 12:32
pycha
Iwusia 22.07.2012 20:45
musi być przepyszne skoro z makrelą :)
Rafał10 14.06.2012 08:52
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak