Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem i ogórkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
łosoś wędzony plastry 30 gram
majonez 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem i ogórkiem

Jajka ugotować na twardo, przestudzić. Obrać, przekroić na połówki. Wyjąć żółtka i rozgnieść je na miseczce. Dodać pokrojonego bardzo drobno łososia oraz korniszona. Dodać majonez. Przyprawić pieprzem i solą. Wymieszać. Łyżką nakładać farsz w miejsce żółtek.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 16.09.2013 10:45
Pyszne jajeczka:)
2milutka 16.09.2013 09:05
robię takie są swietne na przekąskę;)
sylwia_mc 16.09.2013 09:05
Ja również lubię takie faszerowane jajeczka
Magula 16.09.2013 07:29
Ciekawy przepis
Agata
Agata 15.09.2013 21:39
uwielbiam w takiej postaci jajka:)
Lis 15.09.2013 21:36
Nadziane jajka - coś dla mnie:)
w mojej kuchni 15.09.2013 21:22
lubię takie nadziane jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak