Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 szt
łosoś wędzony plastry 1 op
majonez 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.

Następnie przekrawamy je na pół i wydłubujemy żółtko do miseczki.

Do żółtka dodajemy łososia pokrojonego w drobną kosteczkę oraz majonez. Mieszamy razem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 20.06.2013 21:22
Bardzo fajny przepis na te jajeczka
elka4621 07.06.2012 10:46
super
smakowita 28.05.2012 19:06
czy mogę się poczęstować ,
Jolanta40 02.02.2012 08:21
muszą fantastycznie smakować
iwona332 18.08.2011 10:15
super
ziutula
ziutula 06.06.2011 13:12
pyszne jedzonko.....
MAR3STA 27.12.2010 19:04
lubię łososia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak