Jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    10 szt
  • łosoś wędzony plastry

    1 op
  • majonez

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki.

Następnie przekrawamy je na pół i wydłubujemy żółtko do miseczki.

Do żółtka dodajemy łososia pokrojonego w drobną kosteczkę oraz majonez. Mieszamy razem, a następnie nakładamy porcje nadzienia w miejsca po żółtku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
plocia 20.06.2013 21:22
Bardzo fajny przepis na te jajeczka
elka4621 07.06.2012 10:46
super
smakowita 28.05.2012 19:06
czy mogę się poczęstować ,
Jolanta40 02.02.2012 08:21
muszą fantastycznie smakować
iwona332 18.08.2011 10:15
super
ziutula 06.06.2011 13:12
pyszne jedzonko.....
MAR3STA 27.12.2010 19:04
lubię łososia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat