jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    5 szt
  • łosoś wędzony plastry

    100 g
  • Szczypiorek cienki

    1/2 peczka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól, pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotuję na twardo, studzimy i obieramy. kroimy każde jajko na pół i żółtka przekładam do miseczki.
wędzonego łososia kroimy w drobną kosteczkę i dodaję do żółtek, szczypior również siekamy i dodajemy na koniec majonez, doprawiam sola i pieprzem. Delikatnie mieszam i nakładam do białka farsz łososiowy,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rybciia 23.08.2012 10:33
fajne :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat