Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
łosoś wędzony plastry 100 g
Szczypiorek cienki 1/2 peczka
majonez 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane łososiem

Jajka gotuję na twardo, studzimy i obieramy. kroimy każde jajko na pół i żółtka przekładam do miseczki.
wędzonego łososia kroimy w drobną kosteczkę i dodaję do żółtek, szczypior również siekamy i dodajemy na koniec majonez, doprawiam sola i pieprzem. Delikatnie mieszam i nakładam do białka farsz łososiowy,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 23.08.2012 10:33
fajne :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak