Jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    8 szt
  • łosoś

    15 dag wędzony
  • śmietana

    5 łyżek
  • masło

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

  • pomidor

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić wzdłuż, łyżeczką wybrać żółtka.Łososia pokroić w paski,żółtka utrzeć z masłem, dodać śmietanę i łososia, zmiksować.
Farsz doprawić do smaku i napełniać nim połówki białek.Ozdobić kawałkami pomidora.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (30)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Danka 04.02.2014 17:46
proste i smaczne
Ada-Gaba 03.12.2013 09:22
pyszna przystawka
Malgorzata549 11.11.2013 08:32
fajna przystawka
joanna77 12.09.2013 22:07
bardzo lubię
Łukasz15 29.07.2013 09:53
Bardzo dobre jajeczka
Katarzyna59 12.05.2013 15:26
bardzo smaczne
Pani Domu 05.04.2013 10:40
najlepszy farsz do jajek
dagmara020 17.12.2012 14:13
bombowe:)
Seba 17.07.2012 08:45
smaczne
Rybciia 09.07.2012 11:33
super!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat