jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    4
  • majonez

  • jajko ugotowane na twardo

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy wzdluz. Wyciagamy zoltko i robimy z niego paste z pokrojonym w kostke lososiem i majonezem. Takim farszem nadziewamy jajka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 20.04.2012 11:21
szybko i smacznie
edyta44 09.02.2011 11:43
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat