Jajka faszerowane fetą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 szt
  • jogórt naturalny lub kwaśna śmietanka

    1 łyżka
  • drobno siekany szczypiorek

    1-2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotowac, obrac i ostudzic. Przeciąc na pół i wyjąc żółtka. Żółtka dokładnie rozetrzec z serem fetą i jogurtem, na koniec wymieszac ze szczypiorkiem i doprawic pieprzem. Farszem napełnic białka, ozdobic zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 15.05.2011 15:54
ale jaja
kielcok1 29.04.2011 16:29
od fety trzymam się z daleka
marta639 17.09.2010 17:16
Ciekawy przepis.
Kate131 01.06.2010 07:50
łatwe a na pewno pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat