Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
jogórt naturalny lub kwaśna śmietanka 1 łyżka
drobno siekany szczypiorek 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane fetą

Jajka ugotowac, obrac i ostudzic. Przeciąc na pół i wyjąc żółtka. Żółtka dokładnie rozetrzec z serem fetą i jogurtem, na koniec wymieszac ze szczypiorkiem i doprawic pieprzem. Farszem napełnic białka, ozdobic zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 15.05.2011 15:54
ale jaja
kielcok1 29.04.2011 16:29
od fety trzymam się z daleka
marta639 17.09.2010 17:16
Ciekawy przepis.
Kate131 01.06.2010 07:50
łatwe a na pewno pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak