Jajka faszerowane chrzanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    4 sztuki
  • chrzan tarty

    1 łyżka
  • majonez

    1 łyżka
  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić, wyjąć żółtka. Dodać majonez i chrzan. Doprawić pieprzem i solą do smaku. Widelcem dokładnie rozetrzeć na jednolitą masę. Białka napełnić farszem i dowolnie udekorować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gacopierz23 06.03.2015 22:18
pięknie podane
caralajna 23.02.2015 20:33
bardzo pomysłowe jajka
w mojej kuchni 23.02.2015 18:01
same pyszności do zjedzenia..
bertpvd 23.02.2015 11:53
pyszna przystawka :)
adelajda 22.02.2015 22:25
ładne kolorowe jajka
jola91 22.02.2015 22:09
Świetnie wyglądają :)
Kuchenka 22.02.2015 20:41
pychotka :)
halina17 22.02.2015 20:39
Uwielbiam faszerowane jajka.
2milutka 22.02.2015 18:00
wspaniałości na talerzu!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat