Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 szt
majonez tradycyjny 1 łyżeczka
jogurt naturalny 1 łyżka
koperek 2 gałązki
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 6 kropel
pomidorki koktajlowe 3 szt
sałata do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka przekroić na połowy, wyjąć żółtka i wrzucić do miseczki. Żółtka rozgnieść widelcem, dodać majonez i jogurt, pokrojony drobno koperek, pieprz i magii. Dokładnie wymieszać. Nakładać w połówki białek. Dekorować sałatą i ćwiartkami pomidorów koktajlowych. Opcjonalnie można posypać serem żółtym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 29.11.2016 14:40
bardzo ładnie podane
dodi 28.11.2016 17:51
apetycznie wyglądają
ilka01 28.11.2016 15:14
dobry pomysł
AZgotuj 28.11.2016 11:44
pyszna przystawka :)
mysza75 28.11.2016 11:38
jakie fajne jajeczka
MonikaW 28.11.2016 11:10
pyszna przystawka
mirosława4 28.11.2016 10:07
apetyczne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak