Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4-5 szt
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
woda 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka ugotować na twardo ,gdy przestygną obrać ze skorupek. Przekroić na pół i wyjąć żółtka, rozdrobnić widelcem i wymieszać z musztardą , majonezem . Przyprawić pieprzem i solą do smaku.Farszem napełnić białka i podawać na zimno. jako przekąskę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 14.04.2016 13:22
bardzo smaczne
Futka 14.04.2016 11:51
Przepyszne jajeczka :D
Damiano
Damiano 14.04.2016 09:11
lubię jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak