Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
majonez 2 łyżki
natka pietruszki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

jajka ugotować na twardo.Wystudzić i obrać.Pokroić na połówki.Wyjąć żółtka. Żółtka włożyć do miseczki,dodać majonez i posiekaną natkę pietruszki.Wszystko zmiksować blenderem na gładką masę.Przyprawić solą i pieprzem
Gotową masę wyłożyć na białka w miejsce po żółtku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 01.07.2015 12:02
bardzo ładne
Małgorzata Pin 16.06.2015 21:24
Znakomita przekąska.
Bernadeta1 16.06.2015 20:41
szybka i smaczna przekąska
Justi2401 16.06.2015 18:10
Nadzienia z natką jeszcze nie próbowałam, wyglądają bardzo smacznie :)
cukiereczek 16.06.2015 16:44
apetyczna przekąska
Grazyna0211 16.06.2015 16:07
bardzo smaczne jajeczka
adelajda 16.06.2015 15:19
tez lubię :))
Agnieszka-87-25 16.06.2015 15:09
lubie takie
zabcia117 16.06.2015 13:47
Świetnie wyglądają!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak