Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 8 szt
szynka konserwowa 20 dag
kukurydza konserwowa 2 garście
ogórki kiszone 2 szt
natka pietruszki 2 łyżki
majonez 4 łyżki
musztarda 1 łyżka
pieprz
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Kroki postępowania

1
Jajka obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka.
Krok 1 - Jajka faszerowane foto
2
Szynkę i ogórki pokroić w kostkę, natkę posiekać. Wszystkie składniki wymieszać dodając majonez i musztardę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Jajka faszerowane foto
3
Przygotowana masa napełnić połówki jajek i ułożyć je na półmisku.
Krok 3 - Jajka faszerowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 12.08.2015 14:27
mniam mniam, pyszne
paula191919 11.06.2015 09:11
Bardzo fajny farsz.
ilka01 10.06.2015 08:25
lubię takie :)
halina17 09.06.2015 19:09
uwielbiam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak