Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kukurydza z Puszki 4 łyżki
szynka konserwowa 15 dag
koperek 1 łyżka
majonez 2 łyżki
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Kroki postępowania

1
Jajka obrać, przekroić na połówki i łyżeczka wydrążyć żółtka.
Krok 1 - Jajka faszerowane foto
2
Szynkę pokroić w kosteczkę. Kukurydzę, żółtka, koperek (ja miałam mrożony) i szynkę wymieszać, dodać majonez, doprawić do smaku solą i pieprzem
Krok 2 - Jajka faszerowane foto
3
Przygotowaną masą faszerować połówki jajek.
Krok 3 - Jajka faszerowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 24.12.2013 07:58
smaczne jajeczka
Łukasz15 18.10.2013 19:35
Wyglądają pysznie
Klausia 17.09.2013 20:30
lubię jajka pod różnymi postaciami :)
Katarzyna/kate1980 29.04.2013 10:09
bardzo fajne jajeczka
fotoviderek 21.04.2013 14:07
Pyszne. piękne jajeczka :)
meg1984 20.04.2013 17:46
lubię takie jajka
aisza1 20.04.2013 13:47
są pyszne.
pestka 20.04.2013 12:23
bardzo smaczne
katarzynagotuje 19.04.2013 19:56
idealne dla gości :)
Milena87 19.04.2013 18:19
lubię takie jaja :D
SylwiaMagdaSabin 19.04.2013 18:17
fajnie wyglądają
iwi 19.04.2013 17:30
Smaczna przystawka.
Poison1988 19.04.2013 17:23
smaczne jaja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak