Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt
koper
jogurt 3 łyżki
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Kroki postępowania

1
Jajku ugotować na twardo z dodatkiem soli, ostudzić. Obrać e skorupek i przekroić na pół, wyjąć ostrożnie żółtka.
Krok 1 - jajka faszerowane foto
2
Tuńczyka odsączyć z zalewy. Żółtka,posiekany bardzo drobno koperek, tuńczyka rozgnieść widelcem, dodać jogurt tyle aby uzyskać dość zwięzłą masę. Doprawić do smaku
Krok 2 - jajka faszerowane foto
3
Masą napełnić miejsca po żółtkach.
Krok 3 - jajka faszerowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 03.11.2013 09:26
Lubię takie jajeczka
MAR3STA 22.12.2012 15:32
smaczny taki farsz
Wafelek2601 20.12.2012 10:02
Pycha
Amellia 11.12.2012 15:49
pycha
IZABELA29 11.12.2012 09:31
oj dawno nie jadłam
ben-ka 10.12.2012 18:22
bardzo lubię takie jajeczka:)
kala9287 10.12.2012 13:15
lubię jajka faszerowane
Ewelina47 10.12.2012 12:49
jak ja dawno nie robiłam faszerowanych jajek
agnieszka214 10.12.2012 12:37
bardzo fajne jajka
Laila2786 10.12.2012 11:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak