Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka Agatki faszerowane grzybkami

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
pieczarki 15 dag
ketchup 1 łyżka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka Agatki faszerowane grzybkami

Jajka ugotowane dzielimy na połówki. Wyciągamy z nich żółtka. Pieczarki myjemy i roimy w cieniutką kosteczkę, smażymy bez oleju na patelni. Po usmażeniu ich łączymy z żółtkami ketchupem i pieprzem. Następnie małą łyżeczką nakładamy do białek.
Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 03.06.2014 08:55
pyszny pomysł
Andysz 30.11.2013 09:06
mmm super~!!!
ppaulina 31.08.2013 16:31
jajeczka pycha
wlicka 11.07.2013 22:52
wyglądaja wspaniale:)
adelajda 01.06.2013 19:40
lubię grzybki i jaka to na pewno będzie mi smakowało
JOANNA16 14.05.2013 15:36
lubię faszerowane jajka
Kulinarna Ja 13.05.2013 17:16
uwielbiam jaja faszerowane :)
Rafał3 02.05.2013 08:22
smakowite tylko palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak