Jajecznica ze szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2 szt
  • szpinak mrożony

    4-5 kostek
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól i pieprz

  • szczypiorek posiekany

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić na suchej patelni, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, wbić jajka i doprawić do smaku. Smażyć do uzyskania pożądanej konsystencji. Przed podaniem posypać szczypiorkiem. Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Malinka 04.09.2015 09:37
Na piątkowe śniadanie idealna :)
Róża1 04.09.2015 08:34
wyśmienite śniadanko !!!!!!!!!!!!!!
Krystyna32 04.09.2015 08:09
wygląda bardzo smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat