Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze szpinakiem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
szpinak mrożony 4-5 kostek
czosnek 2 ząbki
sól i pieprz
szczypiorek posiekany

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szpinakiem

Szpinak rozmrozić na suchej patelni, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, wbić jajka i doprawić do smaku. Smażyć do uzyskania pożądanej konsystencji. Przed podaniem posypać szczypiorkiem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 04.09.2015 09:37
Na piątkowe śniadanie idealna :)
Róża1 04.09.2015 08:34
wyśmienite śniadanko !!!!!!!!!!!!!!
Krystyna32 04.09.2015 08:09
wygląda bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak