Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica ze szpinakiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
masło do smażenia 1 łyżka
liście szpinaku 1 garstka
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica ze szpinakiem

Przygotować składniki. Szpinak umyć pod bieżącą wodą. Pokroić drobno według uznania. Na patelni rozgrzać masło i poddusić chwilkę szpinak.Wbić do tego jajka. Wymieszać .Przyprawić do smaku pieprzem i solą. Podawać z chlebem. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.05.2015 14:49
ciekawy smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak