Jajecznica ze szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 szt
  • masło klarowane

    1 łyżka
  • szczypiorek

    2 do 3 łyżki
  • czarny pieprz mielony Prymat

    1/4 łyżeczki
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować patelnie i roztopić masło. Wbić jajka. Pokroić szczypiorek. Jajka rozmieszać. Dodać szczypiorek. Wszystko wymieszać ,przyprawić solą i pieprzem. Posypać resztą szczypiorku po wierzchu i smacznego.Smaczna z chlebem ziarnistym.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat