Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze swojską

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3 szt
olej 2 lyżki
cebula 1 szt
kiełbasa swojska 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze swojską

Rozgrzewamy tłuszcz na patelni i wrzucamy na niego uprzednio pokrojona w drobna kostkę cebulkę. Cebulka musi się zeszklić. Następnie na patelnie wrzucamy drobno pokrojona kiełbaskę i razem dalej podsmażamy. Wbijamy jaja i dodajemy przyprawy. Mieszamy jajka łyżką az się zetną. Przekładamy na talerz.Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 17.12.2013 07:33
Lubię taką;)
Zdzisław 17.12.2013 04:27
dla mnie smaczna potrawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak