Jajecznica ze stekiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • stek

    2 sztuki
  • jajka

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnie kładziemy steki i podpiekamy je z jednej i z drugiej strony po 2 min.
Następnie w miseczce roztrzepujemy jajka i wlewamy na patelnie, gdy się zetną wyłączamy i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat