Jajecznica z włoską kapustą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2
  • cebula

    1
  • kapusta włoska

  • margaryna

  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebule kroimy w kostke i smazymy na margarynie, dodajemy drobno posiekane 1 liscie z kapusty i smazymy razem z cebulka z dodatkiem soli. gdy warzwa są miekkie to dodajemy jajka, pieprzymy i solimy do smaku. Smażymy ciagle mieszajac.
Dla mało przekonanych zapewniam ze jajecznica wyszła rewelacyjna! i bede robic czesciej bo ma świetny smak:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krystyna330 09.10.2013 21:49
bardzo fajnie się prezentuje
Zoso 11.10.2011 21:56
ciekawy pomysł
matii6 02.02.2011 16:41
nie wiem czy by mi smakowało
marta0906 25.11.2010 19:46
pyszne:)
alaaa 11.11.2010 15:33
bardzo ciekawe ,,,

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat