Jajecznica z wędliną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędlina

    20 dag
  • jajka

    5 szt
  • cebula

    1 szt
  • mleko

    3 łyżki
  • sól

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędlinę pokroić na mniejsze kawałki, cebulę posiekać. Razem podsmażyć na oleju. Jajka wbić do kubka, dodać mleko i roztrzepać widelcem. Dodać sól oraz pieprz, wymieszać. Przelać na patelnię. Wymieszać i podsmażyć.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 27.07.2013 20:38
super pyszna jajecznica
artur7 27.07.2013 19:06
robie tez taka
Grazyna0211 15.12.2012 18:54
też taką lubię
smakoszek 29.11.2012 16:24
bardzo taką lubię
Goya 09.08.2012 22:25
super
Wafelek2601 16.07.2012 08:07
Pyszna
MAR3STA 20.04.2012 18:18
pycha
alaaa 14.04.2012 20:13
pyszności,do tego bułeczka i palce lizać
Andysz 14.04.2012 08:24
mmmmmm naszłą mnie ochota!;D
zdzichu 13.04.2012 17:27
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat