Jajecznica z szynką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2
  • szynka

    100 g
  • szczypiorek

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczypiorek drobno siekamy. Szynkę kroimy w drobniutką kosteczkę. Na rozgrzany na patelni olej rozbijamy jajka, dodajemy szczypiorek oraz szynkę i mieszamy. Smazymy kilka minut i przekladamy na talerzyk. Podajemy z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat