Jajecznica z serem i szczypiorkiem

Jajecznica z serem i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    11
  • masło

    1 łyżka
  • szczypiorek

  • ser żółty

    15 dkg
  • pieprz

  • cebula

  • Kucharek przyprawa do potraw

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka wybijamy do miseczki i roztrzepujemy. Obraną cebulkę kroimy w piórko.

Umyty i osuszony szczypiorek kroimy. Serek ścieramy na tarce o grubych oczkach. Do serka dodajemy pokrojony szczypiorek i cebulkę. Dodajemy przygotowane jajka i mieszamy.

Doprawiamy pieprzem i kucharkiem. Na patelni rozgrzewamy masło i dajemy jajka. Smażymy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Mama niejadka

04.07.2017 21:47
Smaczne na śniadanie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat