Jajecznica z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • Kucharek przyprawa do potraw

    0,5 łyżeczki
  • masło

    1 łyżka
  • ser żółty

    10 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jaja wybijamy do miseczki , dodajemy kucharka i starty ser. Wszystko dokładnie mieszamy.
Na patelni roztapiamy masło i dodajemy przygotowane jajka. Smażymy aż jajka się zetną. Ewentualnie można doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
engie23 16.03.2015 20:29
apetycznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat