Jajecznica z rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuki
  • oliwa

    1 łyżka
  • masło

    1 łyżka
  • rzodkiewka

    8 sztuk
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozgrzać oliwę,dodać masło.Wlać rozmącone jajka,dodać rzodkiewkę startą na tarce,mieszamy i smażymy do ścięcia się jajek,doprawiamy solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dariusz8 30.06.2012 19:21
pyszna jajecznica
goofy9 26.12.2011 22:24
fantastyczna, dla mnie nowość
Edyta38 13.06.2011 19:04
ciekawe jak smakuje sprubuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat