Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z rzodkiewką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
oliwa 1 łyżka
masło 1 łyżka
rzodkiewka 8 sztuk
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z rzodkiewką

Rozgrzać oliwę,dodać masło.Wlać rozmącone jajka,dodać rzodkiewkę startą na tarce,mieszamy i smażymy do ścięcia się jajek,doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 30.06.2012 19:21
pyszna jajecznica
goofy9 26.12.2011 22:24
fantastyczna, dla mnie nowość
Edyta38 13.06.2011 19:04
ciekawe jak smakuje sprubuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak