Jajecznica z rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

  • ugotowana ryba

  • musztarda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 2 szklanki ugotowanej ryby w małych kawałkach, 4 jajka, 4 ciepłe tosty, 2 łyżki mleka, 4 łyżki masła, musztarda, sól i pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Rozbić jajka i wymieszać jak na jajecznicę. Doprawić solą, pieprzem i musztardą. Dodać mleko i rybę. Rozpuścić masło i usmażyć na nim jajecznicę. Podawać na tostach.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
plocia 10.01.2013 22:08
jak dla mnie połączenie wybuchowe, wolę albo jajo albo rybę.
Jolanta40 22.03.2012 16:55
smakowite połączenie
PaniMISIOWA 28.12.2010 18:47
piękne zdjecie, ale ja wolę jajecznicę z kiełbaską ;-)
Smakosz6 15.11.2010 09:22
super pomysł!!!!!
buksiak12 27.08.2010 16:26
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:35
ciekawe jak smakuje,pewnie pysznie
Emilia22 27.08.2010 11:00
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat