Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z pomidorami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 1duży
cebula dymka ze szczypiorkiem
sól, pieprz
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z pomidorami

Dymkę pokroić w talarki, białą część zeszklić na maśle, a szczypior zostawić do posypania. Następnie dodać sparzony, obrany ze skóry i pokrojony w kostkę pomidor, smażyć chwilę, na koniec dodać roztrzepane jajka i przyprawić do smaku.
Wyłożyć na talerz i posypać szczypiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 13.07.2011 15:29
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak