Jajecznica z pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    7 szt
  • masło

    0,04 kg
  • pomidory

    0,20 kg
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory pokroić w grubą kostkę, włożyć na rozgrzany tłuszcz, osmażyć szybko. Wlać rozmącone jaja, osolić smażyć razem, ostrożnie mieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat