jajecznica z pieczarkami i cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    6
  • Pokrojona w kostke cebulka

    1
  • pieczarki

    20szt
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki płuczemy i kroimy na plasterki. Pokrojoną na kostke cebulką wrzucamy na patelnie razem z pokrojonymi pieczarkami- całość smażymy aż do zeszklenia cebulki i zmiękczenia pieczarek następnie dodajemy 6 jaj i całość mieszzmy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Magdalena/Madija 20.07.2012 10:07
smaczna
krystyna24 07.09.2011 23:39
fajny pomysl
olivka 06.08.2011 10:31
nigdy nie dodawałam pieczerek, następnym razem wyprobuję.
Gosia32 19.03.2011 10:09
mniam;]
iza15 19.12.2010 12:44
apetycznie wyglada
Tetiana 28.11.2010 00:47
pyszne!!!
magical66 25.11.2010 15:37
smaczne
ewasylwia 25.10.2010 15:16
ja dodaję jeszcz kiełbaskę
Magdalena80 24.10.2010 20:22
warto wypróbować!
Magdalena80 24.10.2010 20:22
warto wypróbować!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat