Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt
pieczarki 20 dag
śmietana 2 łyżki
masło 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Jajka wybić do garnuszka, wymieszać, dodać śmietanę, sól, pieprz. Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki i podrumienić na maśle. Wlać jajka i usmażyć jajecznicę mieszając od czasu do czasu. Podawać z pieczywem zaraz po przyrządzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 31.12.2012 00:20
Pyszne śniadanie.
Natalia/tubisiek 01.10.2012 08:10
przepyszna :)
Seba 15.09.2012 08:38
smaczna
Monika193
Monika193 04.11.2011 16:14
pyszna jajecznica
Iwona51
Iwona51 03.09.2011 10:53
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak