Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z parówkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
parówki cienkie 3-4 sztuki
jajko 6 sztuk
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z parówkami

Parówki kroimy na większe kawałki i wrzucamy na rozgrzany tłuszcz na patelnie. Smażymy przez chwilę.
Następnie wbijamy do podsmażonych parówek jajka. Przyprawiamy solą oraz pieprzem do smaku i smażymy mieszając, aż uzyskamy odpowiednią konsystencję jajek. Porcję jajecznicy z parówkami wykładamy na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 14.02.2016 20:49
Tradycyjne jedzenie zawsze smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak