Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z orzechami nerkowca i pinii

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
cebula biała 1 sztuka
szynka wędzona
orzechy nerkowca
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z orzechami nerkowca i pinii

Cebulkę pokroić w kosteczkę, smażyć na łyżce oliwy. Dodać pokrojoną w kostkę szynkę. Dodać orzechy. Do naczynia wbić jajka. Jajka wlać na patelnię. Przyprawić pieprzem. Mieszać od czasu do czasu. Pod koniec smażenia dodać ser żółty starty na grubych oczkach lub pokrojonego w drobną kosteczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 23.02.2013 07:30
świetna, sycąca
iwona332 07.04.2011 11:18
super
Małgorzata113 24.11.2010 08:13
zapewne smaczna
Misiabe 24.11.2010 01:04
Ciekawy przepis. Chyba wypróbuje ze zwykłej ciekawości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak