Jajecznica z łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 sztuk
  • łosoś wędzony

    10 dag
  • oliwa

    4 łyżki
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozgrzewamy oliwie , wlewamy jajka roztrzepane widelcem, mieszamy . Dodajemy pokrojonego łososia na kawałeczki , mieszamy . Doprawiamy do smaku,smażymy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat