Jajecznica z kiełbasą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuki
  • kiełbasa podwawelska

    1 sztuka
  • masło

    2 łyżki
  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło rozgrzać na patelni, podpiec na nim kiełbasę pokrojoną w kosteczkę. Przyprawić kucharkiem. Kiedy kiełbaską będzie gotować wbijamy jajka, podpiekamy. Podajemy na gorąco z pieczywem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mirosława4 30.09.2011 22:11
zawsze mam w niedzielę takie śniadanko:)
Iwusia 07.11.2010 12:31
Lubię takie śniadanko :)
RenataZ-et 05.11.2010 10:26
Pyszne śniadanko!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat