Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z fasolką szparagową i zieleniną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
fasolka szaragowa ugotowana 100 g
cebula biała 1 sztuka
szczypiorek usiekany 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z fasolką szparagową i zieleniną

Cebulę posiekać, zeszklić, wbić jajka, doprawić, dorzucić fasolkę i szczypior, usmażyć. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 30.09.2011 10:18
Mój narzeczony ma właśnie takie pomysły- przepyszne!
kotlet 06.08.2011 10:43
rewelacja
Malinka 01.08.2011 19:37
Propozycja godna uwagi:)
Magdalena80 29.07.2011 21:38
każda jajecznica jest dobra
Gosia40 25.07.2011 22:20
Takiej jajecznicy jeszcze nie jadłam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak