Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z czerwoną papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt
cebulka 1 szt
papryka 1/3 szt
sól
masło
mleko 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z czerwoną papryką

Paprykę umyć i pokroić w małe kwadraciki. Cebulę też drobno pokroić. Na patelni rozgrzać masło. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę, zeszklić i dodać paprykę. Przesmażyć. Do miseczki wybić jajka, dodać mleko i wymieszać, doprawić solą, pieprzem. Wylać na patelnię i smażyć do ścięcia jajek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bas113 16.07.2013 16:52
swietny przepis
Katarzyna/kate1980 03.07.2013 21:02
super uwielbiam takie dodatki w jajeczniy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak