Jajecznica z cukinią, pieczarkami i pomidorem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • pieczarki

    2 szt
  • cukinia

    1 plasterek
  • pomidor

    0,5 szt
  • masło

    1 łyżeczka
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wykonanie:
Z dużej cukinii ukroić plaster o grubości 0,5 cm. Wydrążyć miękki środek i pokroić w drobną kostkę. Pokroić również pieczarki i pomidora. Warzywa podsmażyć na maśle, następnie dodać rozbełtane jajka i posolić do smaku. Smażyć do uzyskania odpowiedniej konsystencji jajecznicy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat