Jajecznica z cieciorką

Jajecznica z cieciorką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4 szt
  • ciecierzyca

    3 łyzki
  • masło

    1 łyżka
  • roszponka

    1 garść
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

- 3 łyżki ciecierzycy z puszki bez zalewy)

Podgrzałam masło i wrzuciłam na nie cieciorkę i obracając groszki ruszając patelnią lekko je obsmażyłam na złoto. Dodałam jaja i lekko wymieszałam. Kiedy jajecznica była już prawie gotowa wtedy dodałam roszponkę lekko wymieszałam i gotowe.

Podawaj jeszcze ciepłe. Syte śniadanko w leniwy dzień:)

Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Lemon

08.01.2013 10:22
ciekawe

Konczi

08.01.2013 08:48
pyszne

mela25

08.01.2013 08:43
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat