Jajecznica z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuki
  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • cebula biała

    1 sztuka
  • masło

  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło rozgrzewamy na patelni. Na rozgrzane kładziemy cebulki pokrojone w kostkę. Ładnie rumienimy przyprawiając kucharkiem. Na koniec dodajemy jajka. Podajemy na gorąco.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mela251 16.01.2012 08:33
ale smaczna
Iwona51 17.12.2010 12:40
pyszne
RenataZ-et 13.11.2010 12:00
Pyszne śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat