Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
cebula biała 1 szt
olej 1 łyżka
natka pietruszki 1/2 pęczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulą

Cebulę obrać, pokroić i wrzucić na rozgrzany olej. Dusić pod przykryciem około 8-10 minut. Dodać roztrzepane na miseczce jajka. Usmażyć wedle uznania. Wyłożyć na talerze, doprawić do smaku solą. Natkę umyć, posiekać, posypać jajecznicę.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 27.09.2013 22:19
Lubię jajecznicę.
Marta1986 27.09.2013 21:32
bardzo smaczne
sylwia_mc 27.09.2013 20:49
pyszności.
Agata
Agata 27.09.2013 20:14
super się prezentuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak