Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
cebula 2 szt
tłuszcz do smażenia 1 łyżka
pieprz i sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z cebulą

cebulkę obieramy i kroimy w pół krążki solimy troszkę na patelce rozgrzewamy tłuszcz i wrzucamy smażymy do momentu aż bezie miękka na wolnym ogniu mieszając co jakiś czas, gdy cebulka jest już gotowa wbijamy jajka doprawiamy według uznania i mieszamy aż jajko się zetnie

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 22.08.2012 11:06
bardzo lubię :-)
Papryczka 14.08.2012 14:03
zgadza się super śniadanie
mic 07.08.2012 11:03
na sniadanko fajna rzecz
parysek10 31.07.2012 18:56
bardzo smaczne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak