jajecznica z boczkiem i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    7
  • boczek wędzony

    100 gram
  • szynka konserwowa

    plaster
  • szczypiorek

    6 rurek
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy, następnie dodajemy szynkę pokrojoną. Potem dodajemy jajka wszystkie naraz. Solimy według uznania. Jajecznice nakładamy na talerzyki i posypujemy pokrojonym szczypiorkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna/Dzastus 02.08.2013 13:30
pychota takie sniadanko
Margo1 02.06.2013 09:53
apetycznie wygląda
teresa18 13.05.2013 19:47
cudne śniadanko
babajaga1969 08.02.2013 11:29
lepszego śniadanka być nie może - smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat