Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z boczkiem i szczypiorkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 7
boczek wędzony 100 gram
szynka konserwowa plaster
szczypiorek 6 rurek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z boczkiem i szczypiorkiem

Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy, następnie dodajemy szynkę pokrojoną. Potem dodajemy jajka wszystkie naraz. Solimy według uznania. Jajecznice nakładamy na talerzyki i posypujemy pokrojonym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 02.08.2013 13:30
pychota takie sniadanko
Margo1 02.06.2013 09:53
apetycznie wygląda
teresa18 13.05.2013 19:47
cudne śniadanko
babajaga1969 08.02.2013 11:29
lepszego śniadanka być nie może - smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak