Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z boczkiem i kabanosem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
kabanos s szt
cebula biała 1 szt
sól do smaku
boczek parzony 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z boczkiem i kabanosem

Cebulę obieramy i drobno kroimy w kostkę, boczek oraz kabanosy również kroimy w kosteczkę, na patelni podsmażamy boczek, dodajemy cebulę oraz kabanosy i wszystko podsmażamy na złoty kolor, patelnie zdejmujemy z ognia wbijamy jajka, solimy dokładnie mieszamy i wstawiamy na małe grzanie aby jajka się ścięły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 11.04.2013 10:41
dawno nie jadłam jajecznicy..
gacopierz23 22.02.2013 21:00
prosta i smaczna
Alex_M 19.02.2013 19:56
wspanialosci!
Marlenka.S 19.02.2013 19:25
strasznie ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak