Jajecznica z boczkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 3

    jajka
  • boczku

    10dag
  • masło

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę podsmażyć na maśle dodać pokrojony w kosteczke boczek i zarumienić. Rozbić 3 jajka wymieszać aż sie zetną. doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Joanna108 19.09.2011 08:29
ulubiona wersja jajecznicy mojego taty
iwona332 14.04.2011 11:12
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat