JAJECZNICA WIEJSKA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    5 plasterkow
  • jajka

    2 SZT
  • Papryka słodka mielona Prymat

    DO SMAKU
  • pieprz czarny mielony

    DO SMAKU
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

PORCJA DLA 1 OSOBY:
KIEŁBASĘ KROIMY W KOSTKĘ, PRZYSMAŻAMY NA PATELNI, DO TEGO WBIJAMY JAJKA,PRZYPRAWIAMY SOLĄ,PIEPRZEM I PAPRYKĄ, ROBIMY JAJECZNICĘ.PYSZNE I ŁATWE.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 25.11.2012 19:29
pychota
Russkaya 12.07.2012 22:00
lubię to :)
Damian10 19.06.2012 14:51
mmm spoko
[email protected] 05.04.2012 13:20
bardzo dobra
[email protected] 05.04.2012 13:18
smaczne
kamyk 25.03.2012 12:37
pyszna
malaczarna23 26.02.2012 20:15
bardzo lubie
Łukasz18 04.11.2011 23:18
ciekawa propozycja
ZEWA 14.10.2011 14:43
szybko i smacznie
Wacław 04.09.2011 13:03
pycha,miastowi tez z apetytem zjedzą

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat