Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica w parówce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki cienkie 1-2 szt
jajko 2
masło 1 łyżka
Papryka słodka mielona Prymat
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica w parówce

Parówki naciąć (nie do końca) spiąć wykałaczkami na kształt serduszka. Ułożyć na patelni z niewielką ilością masła. Obsmażyć z obu stron. Do serduszka wbić jajko rozbełtane z dodatkiem soli pieprzu i papryki. Całość przykryć pokrywką,smażyć na malutkim płomieniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasia.s 03.01.2017 10:35
Super podane :)
Renataj 02.01.2017 21:35
Jajeczniczka podana z uczuciem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak