Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica po zbójecku

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
kiełbasa cienka 1 szt
boczek 2 szt
pomidor 1 szt
przyprawy 1 szt
cebula 1 szt
czosnek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica po zbójecku

Kiełbasę i 2 plastry boczku kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni z rozgniecionym ząbkiem czosnku. Następnie dorzucamy cebulę pokrojoną również w kosteczkę smażymy aż się zeszkli. Na samym końcu dokładamy pokrojonego w grubszą kostkę pomidora, doprawiamy solą, pieprzem i gotowe. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.09.2015 08:56
bardzo dobra
Bernadeta1 17.04.2013 11:50
zapowiada się smacznie nigdy takiej nie robiłam
adam1f 08.01.2013 00:15
dobra
Papryczka 01.09.2012 19:04
fajna nazwa
joanna43 07.06.2012 12:10
konkretne śniadanie
Rique 29.11.2011 20:07
uwielbiam jajecznice

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak