Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na zielono.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalarepka młoda 2 małe sztuki
jajko 4 sztuki
sól i pieprz do smaku
koperek 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżka
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na zielono.

1. Kalarepki obrać,umyć i pokroić w słupki,następnie ugotować do miękkości ,odcedzić i dokładnie osuszyć.
2.Na patelni rozgrzać masło ,wrzucić kalarepki i chwilę przesmażyć,następnie wbić jajka,dodać zieleninę,usmażyć,przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 07.03.2017 18:36
Dokładnie tak.
gusia1000 15.04.2015 22:14
Dobra na śniadanie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak